Ik ben Arend Nunnink, geboren in 1964 en wonend met mijn vrouw Miriam en kinderen Cilia en Tycho in Landsmeer.
Na een carrière van ruim 20 jaar in de ICT ben ik eind 2015 voor mijzelf begonnen als bijlesdocent rekenen en wiskunde. In die tijd heb ik ook nog wel het een en ander moeten leren, maar ondertussen zijn er vrijwel geen vragen meer waar je niet mee bij me terecht kunt. Bovendien is Miriam docente wiskunde, dus als ikzelf nog met vragen zit kan ik altijd bij haar terecht. En zij ook bij mij als het zo uitkomt.

Ik sta open voor iedere hulpvraag van jouw kant. Dat kan betekenen dat je de uitleg van je docent op school nog niet helemaal begrepen hebt of dat je de theorie nog niet kunt toepassen op de opgaven van je huiswerk. Ik geef je dan extra uitleg of we gaan samen de sommen maken waarbij jij aan het woord bent en ik je bijstuur naar de juiste oplossing. Waar nodig zorg ik voor extra oefening,

Mijn lessen duren meestal een uur, maar meer of minder in overleg kan ook. Ik geef meestal les in jouw vertrouwde omgeving, dus bij je thuis. Natuurlijk mag je ook naar mij toe komen.

Een intakegesprek is gratis en vrijblijvend, dus schroom niet om mij een e-mail te sturen of te whatsappen, zie mijn gegevens onder Contact. Bellen mag ook, maar als ik met een leerling bezig ben neem ik even niet op.